terug naar berichten

GREAT PLACE TO WORK

19.03.2020

#Great Place To Work  #Buro Modern

Definitie van een Great Workplace ™ Wanneer mensen denken aan een Great Workplace ™, stellen ze zich vaak een organisatie voor met weelderige voordelen, chique feestjes en geweldige voordelen.

Hoewel deze elementen aanwezig zijn in veel van de bekende Best Workplaces ™, gaat de definitie van een Great Workplace ™ veel dieper dan voordelen en voordelen. In feite gaat een Great Workplace ™ in de kern over het niveau van vertrouwen dat werknemers in hun leiders ervaren, het niveau van trots dat ze hebben in hun werk en de mate waarin ze van hun collega's genieten. Hoewel vertrouwen, trots en kameraadschap veel uitdagender zijn dan een groot aantal voordelen, zijn ze allemaal bereikbaar voor elke organisatie die eraan wil werken.

Dertig jaar onderzoek en ervaring hebben ons in staat gesteld om te definiëren wat het betekent om een ​​Great Workplace ™ te zijn, om te begrijpen hoe we het vertrouwen op de werkplek kunnen meten en hoe we elke organisatie kunnen helpen een geweldige werkplek te worden. Of het nu via ons certificeringsprogramma of onze cultuuradviesdiensten is, Great Place to Work® heeft de tools die u nodig hebt om uw werkcultuur te beoordelen en te verbeteren volgens de wereldwijde standaard van grootheid. Als gevolg hiervan kan uw organisatie - en uw werknemers - hun volledige potentieel bereiken en prestaties naar nieuwe hoogten brengen.

Het komt allemaal neer op vertrouwen Tientallen jaren onderzoek tonen aan dat werkplekken met een cultuur van hoog vertrouwen gepositioneerd zijn voor hogere inkomsten, meer innovatie, meer klant- en patiënttevredenheid, meer medewerkersbetrokkenheid, meer organisatorische flexibiliteit enzovoort. Great Place to Work® helpt u om een ​​cultuur van vertrouwen in uw organisatie te bereiken. Meer weten over Hoe U een great Place To Work kunt bekomen? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek.  

Aanvullend : 

Een recordaantal van 45 bedrijven mogen zich ‘geweldige werkgever’ of ‘great place to work’ noemen. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van het Great Place to Work Institute Belgium. Tijdens de virtuele uitreiking werden uitzendbedrijf Start People en softwarebedrijf EASI uitgeroepen tot winnaars.

 

De traditionele award-avond werd door het coronavirus vervangen door een virtuele uitreiking. Daar werden de 20 Best Workplaces van België bekend gemaakt, naast 25 organisaties die een ‘Great Place to Work’-certificaat kregen.

“Geweldige werkplekken worden gekenmerkt door een grote mate van vertrouwen, trots en plezier op de werkvloer. De resultaten zijn grotendeels gebaseerd op de mening van de werknemers bij de betrokken bedrijven”, aldus Kristien Van Bruystegem, project manager bij het Great Place to Work Institute, dat het onderzoek jaarlijks uitvoert in samenwerking met Vlerick Business School en Jobat.

Verschuivingen

Een aantal organisaties die de voorbije jaren deelnamen aan Great Place to Work, besloten zich dit jaar te focussen op andere prioriteiten. Daarom in de lijst bijvoorbeeld geen Schoenen Torfs, dat de award al tien keer won, en ook geen Accent of KBC. Toch ook bekende namen. Bij de organisaties met minder dan 500 medewerkers voert EASI al voor de 6de keer op rij de lijst aan, gevolgd door kennisorganisatie AE en software- en servicebedrijf Protime.

Bij de organisaties met meer dan 500 medewerkers is de top 3 erg divers. Uitzendbedrijf Start People is de nieuwe nummer 1, gevolgd door McDonald’s en Bank J.Van Breda & C°. Wat bevestigt dat beste werkgevers zich overal kunnen bevinden.

Naast de certificaten werden ook 3 special awards uitgereikt. Mars Belgium won die voor Collaborative Hiring. De Connective Leadership Award ging naar EASI en de award voor Well-being naar Bank J.Van Breda & C°.

Andere prijsbeesten

In de categorie van bedrijven tot 500 werknemers vielen ook Axxes (Antwerpen), Bright Plus (Vilvoorde), Ormit (Sint-Pieters-Woluwe), Mars België (Brussel en Olen), Upgrade Estate (Gent), Talent in Motion Healthcare (Dilbeek) en Abbvie (Waver) in de prijzen.

De volgende collega’s met meer dan 500 werknemers werden ook bekroond: Dela (Antwerpen), Het Poetsbureau (Beringen), The Adecco Group (Dilbeek), EY (Machelen), GRITT (Zaventem/Roeselare), Bel&Bo (Deerlijk) en Duvel Moortgat (Puurs).

Bron: Jobat.

Deel dit nieuwsbericht

#Great Place To Work  #Buro Modern
#Great Place To Work  #Buro Modern
#Great Place To Work  #Buro Modern
#Great Place To Work  #Buro Modern