terug naar berichten

Sedus opent nieuwe toonzaal in Erembodegem i.s.m. Coworking OfficeCenter

21.06.2019

#Buro Modern  #Sedus #Se:Cube #Officenter

Gisterenavond 20/06/2019 opende Sedus hun vernieuwde toonzaal in Erembodegem. Alle verdelers waren uitgenodigd om de plechtige opening door Erik De keersmaecker, Directeur Sedus België, bij te wonen. De samenwerking met OfficeCenter is vrij uniek en biedt heel wat mogelijkheden voor beide partijen. OffiCenter heeft het gebouw opgevat als een coworking space and Sedus heeft daarin hun steentje bijgedragen om er een mooi en creatief geheel van te maken. Coworking spaces zijn de laatste jaren als paddestoelen uit de grond gekomen en het is zaak om een aantrekkelijke omgeving te creëeren voor jonge startende bedrijven of voor bedrijven die hun personeel een uitvalsbasis willen bieden dichter bij huis maar toch in een professioneel omkaderde omgeving met heel wat mogelijkheden. Het is een geslaagd project geworden dat ongetwijfeld zal aanslaan in de regio. 

Verder heeft Sedus van de gelegenheid gebruik gemaakt om een aantal nieuwe topics en producten voor te stellen. De toonzaal werd ontworpen i.s.m. interieurarchitecte en kleurconsulente Ilina Stankova, die tevens een toelichting heeft gegeven rond het nieuwe kleurenpallet en de nieuwe tools voor het bepalen van de geschikte kleuren bij iedere werkstijl. Het werd een smaakvol geheel met mooie en harmonieuze tinten en materialen. 

Erik De keersmaecker heeft de nieuwe Se:Cube toegelicht. Een knap vrijstaand en akoestisch box-in-box systeem met diverse mogelijkheden zoals o.a. individuele telefoongeprekken, geconcentreerd werken  en/of overleg met collega's. 

Ook het nieuwe Partner(intra)net dat toegang geeft voor de verdelers tot alle informatie rond Sedus en de producten werd toegelicht. en last but not least werd een sterke prestatie neergezet door Marc Verbiest , de technische knobbel van Sedus, die samen met zijn assistente een tweepersoonsbench bureautafel in nog geen 5 minuten omtoverde tot twee individuele burelen. Over absolute flexibiliteit gesproken en dit toont ook goed aan hoe Sedus als geen ander onderlegd is in het vernuftig ontwerpen en technisch engineeren van haar meubilair. 

De aanwezigen werden op cullinaire wijze verwend met een lekker BBQ buffet en andere lekkernijen. En dit weer op een zo typisch aangename Sedus België sfeer. 

Proficiat aan Erik en het ganse team met de geslaagde opening en het mooie resultaat. Een verdiende pluim en dank ook voor de goede ontvangst! Succes! 

Deel dit nieuwsbericht

#Buro Modern  #Sedus #Se:Cube #Officenter
#Buro Modern  #Sedus #Se:Cube #Officenter
#Buro Modern  #Sedus #Se:Cube #Officenter
#Buro Modern  #Sedus #Se:Cube #Officenter
#Buro Modern  #Sedus #Se:Cube #Officenter