AC DC Staden - buiten 1
AC DC Staden - buiten 2
AC DC Staden - interieur 1
AC DC Staden - interieur 2
AC DC Staden - interieur 3
AC DC Staden - interieur 4
AC DC Staden - interieur 5
AC DC Staden - interieur 6
AC DC Staden - interieur 7
AC DC Staden - interieur 8
AC DC Staden - interieur 9
AC DC Staden - interieur 10
AC DC Staden - interieur 11
AC DC Staden - interieur 12
AC DC Staden - interieur 13
AC DC Staden - interieur 14
AC DC Staden - interieur 15
AC DC Staden - interieur 16
AC DC Staden - interieur 17
AC DC Staden - interieur 18

AC/DC Staden (Administratief Centrum en Dienstencentrum)

Het Rockt meer dan ooit in Staden. Vanaf maandag 3 december 2018 kan elke bewoner van Staden terecht in het gloednieuwe administratief centrum en dienstencentrum (AC/DC) voor de gemeentelijke dienstverlening. Een nieuw paspoort of rijbewijs aanvragen? Of een stedenbouwkundige vergunning? Dat doe je voortaan in het gloednieuwe AC/DC in Ieperstraat 109.

De werken van het nieuwe gebouw zijn ten einde. Het resultaat is een prachtig staaltje architectuur met een toegankelijke uitstraling en veel lichtinval. Ook dienstencentrum 't Scharnier is mee verhuisd naar de nieuwe locatie. Met een nieuwe keuken en gezellige cafetaria wordt het dienstencentrum nóg meer de ontmoetingsplaats voor jullie Stadenaars.

Aan het aanbod veranderde niets. In 't Scharnier kan je nog steeds terecht voor ontspannende-, vormende- en leuke bewegingsactiviteiten.

Buro Modern stond in voor de volledige inrichting met meubilair en zo dragen wij ons steentje mee aan het comfort en welbehagen van alle medewerkers alsook het aangename welkom gevoel van de bezoekers.

Bekijk zeker eens het filmpje! Ze zijn enthousiast daar in Staden en zeker ook de Rockende Burgemeester Francesco Vanderjeugd en zijn ploeg. Check it out!

‘Let There Be (Rock) Staden!‘

Deel dit project