terug naar berichten

HP Office Of The Future

05.11.2019

HP Office Of The Future # ConXion Expierience Center #Buro Modern

Het is duidelijk dat er nood is aan een nieuwe manier van werken. Niet alleen lopen we tegen de grenzen aan van het huidige model - er is een groot strategisch voordeel te behalen door de shift nu te maken naar een nieuw model. We staan aan het begin van een nieuw tijdperk, waarin we hertekenen waar en hoe we werken.

Verschillende maatschappelijke ontwikkelingen of trends, zoals generatie Z op de werkvloer, mobiliteit, maar bijvoorbeeld ook meer burn-outs, leiden er toe dat werkgevers zich meer moeten gaan focussen op het aanbieden van een ‘modern workplace’ aan hun werknemers. Dit is niet langer enkel een desk op kantoor, maar ook een home office of on-the-road office.

De evolutie en transformatie van de werkplek is erop gericht om een steeds diverser personeelsbestand alles te bieden wat ze nodig hebben om hun volledige potentieel te kunnen ontplooien, betrokkenheid te creëren en samen te werken. Organisaties moeten werknemers voorzien van naadloze en veilige ervaringen die geen belemmering vormen voor productiviteit, inspiratie en het uitwisselen van ideeën.

Naast succesvolle reeksen doorheen België en Luxemburg meerde HP aan aan ons ConXion Experience Center in Waregem met 'The Office of The Future'. 
Je kon er ontdekken hoe design, security, co-creatie en mobiliteit geïntegreerd zijn in een future-proof omgeving.

Een expert van HP legde op een boeiende manier uit hoe verschillende generaties kunnen samenwerken, hoe we kunnen inspelen op de mobiliteitsproblematiek en hoe we beter met stress en welzijn op de werkvloer kunnen omgaan.


Nadien kreeg iedereen de kans voor een walk-through doorheen het CEC  (ConXioN Experience Center). Er werd succesvol afgesloten met een netwerkmoment. 

Meer weten over Office Of The Future of zoekt u een partij die u kan helpen dit te realiseren? Contacteer ons : info@buromodern.be of tel. 056 60 70 11 . Wij helpen u graag verder 
 

Deel dit nieuwsbericht

HP Office Of The Future # ConXion Expierience Center #Buro Modern
HP Office Of The Future # ConXion Expierience Center #Buro Modern