Mahla

Advocatenkantoor

Mahla is een ondernemend advocatenkantoor. U vindt bij hun een brede expertise en ervaring in de verschillende rechtstakken onder één dak.

Buro Modern . Mahla . Totaalinrichting . Kantoormeubilair
Buro Modern . Mahla . Totaalinrichting . Kantoormeubilair
Buro Modern . Mahla . Totaalinrichting . Kantoormeubilair
Buro Modern . Mahla . Totaalinrichting . Kantoormeubilair
Buro Modern . Mahla . Totaalinrichting . Kantoormeubilair

Welkom bij Mahla 

Mahla staat midden in de samenleving en herkent snel uw problemen. Met persoonlijke betrokkenheid pakken zij uw zaken doelgericht aan en streven naar creatieve oplossingen. Hun cliënten waarderen deze aanpak. Snel handelen is daarbij vanzelfsprekend.

Bij Mahla hebben hun enthousiaste advocaten een perfecte opleiding genoten, bekwamen zij zich verder door permanente bijscholing en hanteren zij de hoogste professionele standaarden. U treft bij hun een forse dosis ondernemersgeest aan die ze laten zien door niet altijd voor de platgetreden paden te kiezen, te investeren in nieuwe juridische procedures en voor iedere cliënt tot het uiterste te gaan. Ze tonen daarbij een oprechte interesse voor de mens achter iedere zaak.

 De dienstverlening van advocatenkantoor Mahla behelst twee grote onderdelen. Enerzijds verzorgen de advocaten van Mahla de klassieke conflictbegeleiding, anderzijds werken zij ook pro-actief door middel van consulting in de meest brede betekenis

Een mooi kantoor in een prachtig herenhuis 

Stijlvol, tijdloos en kwalitatief zijn maar enkele woorden die dit pand en haar inrichting typeren. De statische architectuur van dit prachtig gerenoveerd pand wordt verder aangevuld met een smaakvolle keuze van originele meubelelementen. Originele plafondornamenten, sierlijke gordijnen, opvallende verlichtingsarmaturen en comfortabele designmeubilair zorgen ervoor dat iedere bezoeker reeds bij het betreden van het pand aangenaam verrast wordt. naast de ongetwijfeld zeer professionele begeleiding zal dit interieur zeker bijdragen tot het voeren van een sereen gesprek over soms moeilijke onderwerpen. Een mooie combinatie van klassieke architectuur en een modern interieur ! Een pareltje ! Proficiat Mahla en veel genot van jullie inrichting ! Uitgevoerd door Thinkstudio, het vroegere Art Nivo Workspaces, thans deel uitmakend van de groep Buro Modern. 

Deel dit project