Honda Aalst - refter - Arper - Modulyss - Moduleo - 1
Honda Aalst - refter - Arper - Modulyss - Moduleo - 2
Honda Aalst - refter - Arper - Modulyss - Moduleo - 3
Honda Aalst - refter - Arper - Modulyss - Moduleo - 4
Honda Aalst - refter - Arper - Modulyss - Moduleo - 5
Honda Aalst - refter - Arper - Modulyss - Moduleo - 6
Honda Aalst - refter - Arper - Modulyss - Moduleo - 7
Honda Aalst - refter - Arper - Modulyss - Moduleo - 8
Honda Aalst - refter - Arper - Modulyss - Moduleo - 9
Honda Aalst - refter - Arper - Modulyss - Moduleo - 10
Honda Aalst - refter - Arper - Modulyss - Moduleo - 11
Honda Aalst - refter - Arper - Modulyss - Moduleo - 12
Honda Aalst - refter - Arper - Modulyss - Moduleo - 13

Honda Aalst is sinds 1992 verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de aankoop en de verkoop van auto-accessoires voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Voor Honda Aalst kregen wij de opdracht om hun Resto te vernieuwen. De koele ouderwetse refter moest een aangename en gezellige ruimte worden.
Wij hebben hier met compartimenten gewerkt en een mix van hoge en lage (rechthoekig en rond) tafels toegepast. Knusse hoekjes met zitbanken brengen het restogevoel nog meer naar voor.

Er werd een nieuw plafond met ledverlichting geplaatst. In bepaalde zones hebben wij gewerkt met een sfeerverlichting om toch meer het restaurantgevoel binnen te brengen.

Op het plafond werden RGB-ledstrips geplaatst. Deze ledstrips kunnen worden aangesloten op de muziek.

De grote oprolbare projectieschermen werden mooi in het plafond ingebouwd. De krachtige beamers op het plafond worden vanuit een centrale kast, waar ook het audio systeem werd geplaatst, bediend.

De afscheidingen werden uitgevoerd door bloembakken en een metalen rek die heel gemakkelijk te verplaatsen zijn. Daar deze ruimte gebruikt wordt voor allerlei evenementen is het van groot belang dat alles heel flexibel is en in andere opstellingen kan worden geplaatst.

Het centrale keukenmeubel werd uitgevoerd met een bovenblad in Fenix-laminaat en afgewerkt aan de voorkant met een zwart gelakte golfplaat. In dit keukenmeubel werden een flessenkoeler en een ingebouwde kom geplaatst waar de soep over de middag kan worden warm gehouden.

Voor de vloerbekleding werd ook hier gekozen voor PVC van Moduleo. In de afgesloten zone voor bezoekers werd met tapijt Modulyss gewerkt.

Het Honda-rood werd vrij subtiel aangebracht in het meubilair. Voor de rest werd er veel gewerkt met zwart en hout om een warmere sfeer te bekomen.

Deel dit project