fbpx

Buro Modern

ICF

ICF kantoormeubelen

ICF is een Italiaans bedrijf dat kantoor- en projectmeubilair produceert met een waardevolle inhoud, van hoge kwaliteit en met een onderscheidend ontwerp dat onmiddellijk herkenbaar is.

Hun belofte is om comfortabele en functionele producten te maken, ontworpen om van de werkplek een meer praktische en aangename omgeving te maken, zonder onnodige details toe te voegen.

De collecties zijn te vinden in kantoorinterieurs van multinationals, banken, hotels, ziekenhuizen, luchthavens, musea en conferentiezalen.

Of het nu gaat om directiekantoren, open ruimtes of grote openbare faciliteiten, voor elke ruimte is er het gepaste kantoormeubilair bij ICF kantoormeubelen.

Alle producten zijn uiterst eenvoudig, met strakke en lineaire vormen, ontworpen om trends en tijd te weerstaan.

Daarom besteden ze veel aandacht aan ecologische duurzaamheid, wat tot uiting komt in de betrouwbaarheid en stevigheid van elk product, in het gebruik van een beperkt aantal onderdelen en het gemak van de montage.

De traditionele betekenis van een kantoor, waarin vaste en vooraf toegewezen werkplekken de norm waren, ondergaat momenteel een ingrijpende transformatie. ICF speelt in op deze verandering met diverse productlijnen.

Hun onwrikbare toewijding aan hoge technische en kwaliteitsnormen, betrouwbaarheid en decennialange ervaring blijft onveranderd. Er heeft echter een aanpassing plaatsgevonden om naadloos aan te sluiten op een nieuwe, flexibelere en meer gevarieerde context.

Hierbij ligt de nadruk op het creëren van een uiterst efficiënte kantoorruimte, doordrenkt met een vleugje persoonlijkheid.

Interesse in ICF kantoormeubelen? Contacteer ons >

Scroll to Top

Gezocht: account manager

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.

Zomerverlof: van 22 juli tot 3 augustus genieten wij van de zon, familie & vrienden.