fbpx

Buro Modern

Circulair kantoor
workspace office meeting room home office

Met Buro Modern stap je in de toekomst van circulaire kantoorinrichtingen. We verweven duurzaamheid met innovatie, waarbij elk project, van individuele werkplekken tot omvangrijke bedrijfslocaties, een toonbeeld is van circulaire verantwoordelijkheid. Voetballounges, bedrijfsrefters en openbare ruimtes worden getransformeerd met respect voor onze planeet. Een circulair kantoor is gericht op hergebruik en minimaliseert verspilling, en dat is precies wat wij realiseren. Jouw duurzame visie wordt onze missie.

Vraag een offerte

Herdefinieer jouw werkruimte met onze circulaire inrichtingsconcepten en boost jouw duurzame bedrijfsgroei!
VMRE / Gent - Totaalinrichting kantoor
Kantoorinrichting op maat voor iMens Zellik / Buro Modern
Ludwig-Desmet_BM_RFN_Lille-1577
VMRE / Gent - Totaalinrichting kantoor

Waarom BUro Modern voor jouw circulair kantoor?

Advies

Sterk in advies dankzij jarenlange expertise.

Één aanspreekpunt

Je krijgt een projectmanager die steeds op de hoogte is.

Creatieve hub

Bij ons is er ruimte voor creativiteit. Ook voor jou.

Mission possible

Een uitdaging groot of klein? Elke missie slaagt!

Previous slide
Next slide

HERDEFINIEER JOUW CIRCULAIR KANTOOR

Jouw kantoor is meer dan enkel vier muren; het vertegenwoordigt jouw merk, jouw visie, en jouw inzet voor duurzaamheid. Bij Buro Modern verwezenlijken we dit door circulaire inrichtingsoplossingen die zowel functioneel als stijlvol zijn.

Wat is een circulair kantoor?

Een circulair kantoor is dé toekomstgerichte keuze voor ondernemingen die willen excelleren in duurzaamheid. ‘Circulair’ symboliseert een voortdurende kringloop, waarbij grondstoffen slim worden beheerd, hergebruikt worden of omgevormd worden. Zo wordt verspilling tot een minimum beperkt. Bij Buro Modern zijn we gespecialiseerd in het omarmen van deze filosofie. Maak de overstap en positioneer uw organisatie als pionier in de circulaire economie!

Hoe we te werk gaan bij een circulair kantoor?

Doorheen de jaren hebben we een unieke aanpak voor het circulaire kantoor geperfectioneerd. We benaderen deze duurzame kantoorinrichting vanuit een functionele visie, waarbij centraal staat dat oud weer nieuw wordt.

Met een doordacht stappenplan zorgen we voor een gestructureerde aanpak, waarbij elk detail in acht wordt genomen voor een optimaal circulair resultaat.

1/ Kennismakingsgesprek en opmaak actieplan circulair kantoor

2/ Analyse van de huidige werkvloer & materialen

3/ Oriëntering als basis voor het voorontwerp

4/ Ontwikkeling nieuwe workspace (voorontwerp)

5/ Technische bespreking plannen

6/ Opmaak raming a.d.h.v. het plan

7/ Eventuele aanpassing plan a.d.h.v. het budget

8/ Materiaalkeuzes en kleurencombinaties

9/ Finale offerte en opmaak uitvoeringsplanning

10/ Opstartvergadering met alle aannemers

11/ Opvolging werf door werfverslag en aansturen aannemers

12/ Oplevering

13/ Selectie van duurzame kleuren, gerecyclede stoffen en circulaire meubelstukken.

“Een circulair kantoorontwerp is niet enkel een stap richting duurzaamheid, maar versterkt ook de authenticiteit en betrokkenheid van jouw onderneming.”

– Koen BORMS, Zaakvoerder

Wie is Buro Modern?

Duik in de toekomst van circulaire kantoorinrichting met Buro Modern. Elk circulair project dat we aanpakken straalt duurzaamheid, innovatie en stijl uit, geïnspireerd door onze jarenlange ervaring in de branche. Zo kan je bij ons terecht voor inrichting met materialen die 100% recycleerbaar zijn.

Ons team transformeert jouw werkomgeving naar een milieubewuste ruimte, waardoor jouw team kan excelleren in een omgeving die duurzaam is vormgegeven door experts in de voorhoede van circulair design. Ervaar nu onze indrukwekkende circulaire oplossingen en maak van jouw kantoor een pionier in duurzame werkplekken!

Play Video

3 formules voor een circulair kantoor

Buro Modern biedt 3 formules voor de inrichting van je circulair kantoor. Wat je wensen ook zijn, bij Buro Modern vind je de perfecte oplossing.

TOTAAL(10)

Concept

Design
only

Onze interieurontwerpers ontwikkelen een circulair design voor jouw kantoor, afgestemd op jouw merkuitstraling en duurzaamheidsambities.

BuroModern_Stoel
TOTAAL(8)

Totaal

Design &
execution

Eén partner voor jouw circulaire kantoorinrichting: van duurzaam design tot de volledige realisatie ervan. Volledig circulair, alles inbegrepen.

BuroModern_Stoel
TOTAAL(4)

Meubilair

Furniture
only

Werk duurzaam en verantwoord, met circulair en hoogwaardig kantoormeubilair verzorgd door Buro Modern.

Circulaire kantoorontwerpen

Deels of volledig circulaire kantoren waar we trots op zijn.

Our basecamp

In ons hoofdkantoor in Waregem komen de beste ontwerpen boven.

Het is belangrijk om zélf te investeren in een goed kantoor, zodat we die ervaring meenemen in elk ontwerp.

Nieuwsgierig hoe wij elke dag werken?

BURO
MODERN

Succesvolle kantoorinrichtingen

Tevreden klanten

"Al onze medewerkers komen met veel plezier naar het nieuwe kantoor en genieten nog extra van hun breaks in de gezelligste eetruimte en coffee corners."
Bruno van Yusen Logistics
"Duidelijke communicatie, het respecteren van de vooropgestelde deadlines en dit gekoppeld aan een vlotte levering en plaatsing zijn voor ons de belangrijkste kenmerken van Buro Modern."
Jonas van Skyline
"Het plaatje van de kantoren is compleet dankzij deze waardevolle samenwerking. Het meubilair past perfect en is volledig afgestemd met de stijl van het kantoor. Een aanrader!"
Katie van Parkwind
Ludwig-Desmet_BM_VDK-6726
Ludwig-Desmet_BM_Agristo-6483
Kantoorinrichting op maat voor BDO / Buro Modern
Ludwig-Desmet_BuroModern_Optimmo-0171

Prijs circulair kantoor

Bij Buro Modern erkennen we de unieke aard van circulaire projecten en jouw specifieke budget. Of het nu een duurzame update is of een complete groene transformatie, wij zijn er voor jou.

Ons deskundige team biedt duurzame oplossingen die geschikt zijn voor elk budget, zonder kwaliteit of ecologische visie te verliezen. Wat jouw financiële plan ook is, Buro Modern realiseert jouw circulaire interieurdroom!

Klaar voor een circulair kantoor?

Buro Modern begeleidt je bij het duurzaam en optimaal inrichten van je kantoorruimte. Onze expertise strekt zich uit van ecologisch ontwerp tot circulaire uitvoering en implementatie.

Merken die we gebruiken bij circulaire kantoren

Circulair kantoor op maat

Als je streeft naar een kantoorinrichting die niet alleen jouw bedrijfsidentiteit versterkt maar ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, dan is Buro Modern je go-to partner.

Een circulaire en functionele werkomgeving speelt een cruciale rol in het huidige bedrijfslandschap. Bij Buro Modern zetten we onze jarenlange ervaring en kennis van hedendaagse kantoorvereisten in om ervoor te zorgen dat elk facet van jouw ruimte optimaal benut wordt.

Onze missie? Een kantoorinrichting die verder gaat dan uiterlijk alleen. We zoeken naar de perfecte harmonie tussen design en doelmatigheid. Verlichting, akoestiek, kleurenpalet; alles wordt afgestemd om jouw merkidentiteit te versterken.

Maar er is meer. In een tijdperk waarin duurzaamheid een absolute prioriteit is, richten we ons ook op ecologisch verantwoorde inrichtingsopties. Elk meubel, materiaal en stof wordt geselecteerd met oog voor onze planeet.

Dus, waar wacht je nog op? Laat Buro Modern je gidsen naar een inspirerend en circulair kantoorontwerp. Neem vandaag nog contact op om samen jouw ideale kantoorvisie te realiseren. Met Buro Modern kies je voor een toekomstgericht en duurzaam bedrijfsimago.

Scroll to Top

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.