fbpx

Buro Modern

Kantoorinrichting
workspace office meeting room home office

Met Buro Modern kies je voor vernieuwende, unieke kantoorinrichtingen. Wij coördineren projecten van elk formaat, van individuele kantoren tot megabedrijven en alle ruimtes daartussenin. Voetballounges, bedrijfsrefters en openbare gebouwen hebben ook geen geheimen meer voor ons! Jouw visie wordt werkelijkheid, en met één aanspreekpunt is alles zorgeloos geregeld. 

Vraag een offerte

Transformeer jouw kantoor met onze innovatieve inrichtingsoplossingen en verhoog jouw zakelijke succes!
VMRE / Gent - Totaalinrichting kantoor
Kantoorinrichting op maat voor iMens Zellik / Buro Modern
Ludwig-Desmet_BM_RFN_Lille-1577
VMRE / Gent - Totaalinrichting kantoor

Waarom BUro Modern voor jouw kantoorinrichting?

Succesformule

Door de jaren heen werkten we een succesformule uit.

Één aanspreekpunt

Je krijgt een projectmanager die steeds op de hoogte is.

Creatieve hub

Bij ons is er ruimte voor creativiteit. Ook voor jou.

Mission possible

Een uitdaging groot of klein? Elke missie slaagt!

Previous slide
Next slide

Transformeer jouw kantoorinrichting

Uw kantoor is niet zomaar een ruimte; het is een reflectie van jouw merk, jouw visie en jouw toewijding aan uitmuntendheid. Daarom bieden wij bij Buro Modern innovatieve oplossingen voor kantoorinrichting die functionaliteit combineren met stijl.

Hoe we te werk gaan bij een inrichting

Door de jaren heen werkten we een succesformule uit. Wij benaderen kantoorinrichting met een functionele visie, met een nadrukkelijke aandacht voor de totale gebruikerservaring. 

Door een vast aantal stappen te doorlopen bij het inrichten van een kantoor, creëren we een houvast én vergeten we geen enkel detail.

1/ Kennismakingsgesprek en opmaak actieplan

2/ Analyse van de huidige werkvloer

3/ Oriëntering als basis voor het voorontwerp

4/ Ontwikkeling nieuwe workspace (voorontwerp)

5/ Technische bespreking plannen

6/ Opmaak raming a.d.h.v. het plan

7/ Eventuele aanpassing plan a.d.h.v. het budget

8/ Materiaalkeuzes en kleurencombinaties

9/ Finale offerte en opmaak uitvoeringsplanning

10/ Opstartvergadering met alle aannemers

11/ Opvolging werf door werfverslag en aansturen aannemers

12/ Oplevering

13/ Bepalen van kleuren, stoffen en meubelstukken

“Een onderscheidend kantoorontwerp kan niet alleen talent aantrekken, maar tevens de interesse van jouw klanten versterken.”

– Koen BORMS, Zaakvoerder

Wie is Buro Modern?

Ontdek de toekomst van kantoorinrichting met Buro Modern. Elk project dat we aanpakken is een mix van innovatie, stijl en functionaliteit dankzij onze tientallen jaren ervaring in de sector. 

Ons team tilt jouw werkomgeving naar een hoger niveau en laat jouw team schitteren in een ruimte die is vormgegeven door toonaangevende experts. Ontdek nu onze indrukwekkende prestaties en maak van jouw kantoor het volgende succesverhaal!

Play Video

3 formules voor kantoorinrichtingen

Buro Modern biedt 3 formules voor de inrichting van je kantoor. Wat je wensen ook zijn, bij Buro Modern vind je de perfecte oplossing.

TOTAAL(10)

Concept

Design
only

Onze interieurontwerpers creëren een op maat gemaakt design voor jouw kantoor op basis van jouw merkuitstraling en behoeftes.

BuroModern_Stoel
TOTAAL(8)

Totaal

Design &
execution

Eén partner voor jouw complete kantoorinrichting: van design tot volledige uitwerking van het desing.  Alles inbegrepen.

BuroModern_Stoel
TOTAAL(4)

Meubilair

Furniture
only

Werk modern en comfortabel, met ergonomisch en kwalitatief kantoormeubilair geleverd door Buro Modern.

Voltooide kantoorinrichtingen

Kantoorinrichtingen waar we trots op zijn.

Our basecamp

In ons hoofdkantoor in Waregem komen de beste ontwerpen boven.

Het is belangrijk om zélf te investeren in een goed kantoor, zodat we die ervaring meenemen in elk ontwerp.

Nieuwsgierig hoe wij elke dag werken?

BURO
MODERN

Foto's kantoorinrichtingen

Tevreden klanten

"Al onze medewerkers komen met veel plezier naar het nieuwe kantoor en genieten nog extra van hun breaks in de gezelligste eetruimte en coffee corners."
Bruno van Yusen Logistics
"Duidelijke communicatie, het respecteren van de vooropgestelde deadlines en dit gekoppeld aan een vlotte levering en plaatsing zijn voor ons de belangrijkste kenmerken van Buro Modern."
Jonas van Skyline
"Het plaatje van de kantoren is compleet dankzij deze waardevolle samenwerking. Het meubilair past perfect en is volledig afgestemd met de stijl van het kantoor. Een aanrader!"
Katie van Parkwind
Ludwig-Desmet_BM_VDK-6726
Ludwig-Desmet_BM_Agristo-6483
Kantoorinrichting op maat voor BDO / Buro Modern
Ludwig-Desmet_BuroModern_Optimmo-0171

Prijs kantoorinrchitingen

Bij Buro Modern begrijpen we dat elk project uniek is, net zoals jouw budget. Of je nu gaat voor een bescheiden make-over of een luxe transformatie, wij staan voor jou klaar.

Ons team van professionals levert op maat gemaakte oplossingen die passen bij elk prijskaartje, zonder in te boeten op kwaliteit of visie. Wat jouw budget ook is, Buro Modern maakt jouw droominterieur werkelijkheid!

Klaar voor een nieuwe wind door je kantoor?

Buro Modern helpt je om je kantoorruimte optimaal in te richten en te benutten. We delen onze kennis, van ontwerp tot uitvoering en invulling.

Merken die we gebruiken bij kantoorinrichtingen

Kantoorinrichting op maat

Als je op zoek bent naar een unieke kantoorinrichting die de potentie van jouw bedrijf volledig ontketent, dan is Buro Modern jouw ideale partner.

Een dynamisch en functioneel kantoor is de motor achter het succes van elk bedrijf. Buro Modern begrijpt dit als geen ander. We combineren jaren van expertise met een diepgaande kennis van moderne kantoorbehoeften, om ervoor te zorgen dat elk element van jouw ruimte zijn doel dient.

Ons streven? Dat jouw kantoorinrichting verder gaat dan alleen esthetiek. De juiste balans vinden tussen design en functionaliteit staat centraal. Of het nu gaat om de perfecte balans in verlichting, de juiste echo in de akoestiek, of de kleuren die het bedrijfsimago weerspiegelen; wij zorgen voor alles.

Maar Buro Modern gaat nog een stap verder. In een wereld waar duurzaamheid niet langer een keuze is, maar een noodzaak, zijn wij vastbesloten om milieuvriendelijke inrichtingsoplossingen aan te bieden. Elk meubelstuk, elke stof, elk materiaal wordt gekozen met oog voor zijn impact op onze planeet.

Waar wacht je nog op? Laat Buro Modern je begeleiden op jouw reis naar een kantoor dat even inspirerend als duurzaam is. Neem vandaag nog contact op voor een gesprek waarin we samen de perfecte visie voor jouw kantoorruimte kunnen vormgeven. Samenwerken met Buro Modern betekent investeren in de toekomst van jouw bedrijf.

Scroll to Top

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.