fbpx

Buro Modern

Steelcase

Love how you work

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen. 

Samen met Steelcase en meer dan 800 dealers wereldwijd werken we aan wereldwijde onderzoeken en innovatieve product oplossingen voor onze lokale klanten.

Door de toonaangevende inzichten met u te delen en vragen te beantwoorden helpen wij u graag verder om werkomgevingen te creëren die inspireren en uw medewerkers te motiveren en te betrekken bij veranderende processen.  

Jaarlijks investeert Steelcase 15 miljoen dollar in deze inzichten op het gebied van werkprocessen, producten, techniek en architectuur.

100 jaar Steelcase 

Steelcase is in Grand Rapids, Michigan , USA, opgericht begin 1914 als the Metal Office Furniture Company en is meer dan 100 jaar jong. Wereldwijd marktleider in kantoorinrichting en dit sinds 1974. 

Ze ontwerpen en maken meubilair en technologische producten. Als werkplek experts helpen zij mensen aan een betere werkomgeving, door het aanbieden van producten, services en inzichten in de manier waarop mensen werken. Wij bieden het complete Steelcase portfolio van werkplekinrichtingen, producten en services.

Deze zijn gebaseerd op bijna 100 jaar ervaring en inzichten.

Terugblikkend is het duidelijk dat ons bedrijf altijd op zoek was naar evolutie en vooruitgang. Ons verleden, heden en toekomst draait rond het vertalen van deze inzichten in innovatieve oplossingen die het beste van mensen naar boven haalt en van de wereld een betere plaats maakt.

Laat je inspireren!

Bekijk gerust ook eens de website van steelcase voor meer informatie en inspiratie!

Scroll to Top

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.