fbpx

Buro Modern

kantoormeubilair
Bureaustoelen Bureaus Totaalinrichtingen Vergadertafels Organisers

Met Buro Modern kies je voor onderscheidend en innovatief kantoormeubilair, al dan niet op maat en in jouw huisstijl. Onze interieurexperts ontwikkelen & leveren meubeloplossingen voor alle soorten werkplekken, van individuele kantoren tot megabedrijven en alle ruimtes daartussenin. Of het nu gaat om directiekamers, brainstormruimtes of receptie-areas, we hebben de expertise in huis. Jouw stijl en functionaliteitseisen staan bij ons centraal, en met een vast contactpersoon wordt elk detail naadloos afgestemd.

Vraag een offerte

Transformeer jouw werkplek met ons vooruitstrevende kantoormeubilair en versterk jouw bedrijfsimago!
VMRE / Gent - Totaalinrichting kantoor
Kantoorinrichting op maat voor iMens Zellik / Buro Modern
Ludwig-Desmet_BM_RFN_Lille-1577
VMRE / Gent - Totaalinrichting kantoor

Waarom BUro Modern voor jouw kantoormeubilair?

Advies

Sterk in advies dankzij jarenlange expertise

Één aanspreekpunt

Je krijgt een projectmanager die steeds op de hoogte is.

Creatieve hub

Bij ons is er ruimte voor creativiteit. Ook voor jou.

Mission possible

Een uitdaging groot of klein? Elke missie slaagt!

Previous slide
Next slide

Ergonomisch en kwalitatief kantoormeubilair

Uw kantoormeubilair is meer dan alleen functioneel; het vertegenwoordigt jouw bedrijfsidentiteit, jouw missie en jouw streven naar kwaliteit. Daarom presenteert Buro Modern innovatieve meubeloplossingen die ergonomie met elegantie verweven. Nood aan maatmeubilair in de huisstijl van jouw bedrijf? Onze schrijnwerkers gaan voor jou aan de slag! 

Wat valt onder kantoormeubilair?

 • Ergonomische bureaus*
 • Ergonomische bureaustoelen
 • Vergadertafels*
 • Archiefkasten* 
 • Boekenkasten*
 • Ladeblokken*
 • Scheidingswanden of cubicles*
 • Receptiebalies*
 • Banken en stoelen*
 • Kantinetafels en -stoelen
 • Kasten*
 • Plantenbakken*
 • Organizers
 • Verlichting

Dit is slechts een basislijst, en afhankelijk van het kantoor en de specifieke behoeften kan er ander meubilair en verschillende accessoires nodig zijn.

* al dan niet op maat en in jouw huisstijl

Hoe we te werk gaan bij een nieuw meubelproject

Door de jaren heen hebben we een succesvolle aanpak ontwikkeld. Wij benaderen kantoormeubilair met een functioneel oogpunt, met speciale focus op het algehele gebruikscomfort.

Door een vast aantal stappen te volgen bij de selectie, de aanmaak en de plaatsing van meubilair, zorgen we voor consistentie én laten we niets aan het toeval over.

1/ Kennismakingsgesprek en opmaak projectplan

2/ Analyse van de huidige werkvloer

3/ Bespreking stukken,  materiaalkeuzes, merken, kleurencombinaties, patronen en eventueel plannen

4/ Opmaak raming 

5/ Eventuele aanpassing plan a.d.h.v. het budget

6/ Finale offerte en opmaak uitvoeringsplanning

7/ Oplevering: meubilair op maat wordt gemaakt & levering meubelstukken

8/ Opvolging door projectcoördinator

9/ Definitieve oplevering & eventuele opvolging verdere stappen

“Een uniek design in kantoormeubilair kan niet alleen medewerkers inspireren, maar ook de aandacht van jouw cliënteel verhogen.”

– Koen BORMS, Zaakvoerder

Wie is Buro Modern?

Ontdek de toekomst van kantoormeubilair met Buro Modern. Elk meubelstuk dat we creëren is een samenspel van innovatie, stijl en ergonomisch comfort, voortkomend uit onze decennialange ervaring in de branche.

Ons team verandert jouw kantoorruimte in een inspirerende plek, waardoor jouw team optimaal kan presteren te midden van designs van topklasse. Bekijk nu onze meesterlijke collecties en maak van jouw werkplek het volgende pronkstuk!

Play Video

3 formules voor kantoormeubilair

Buro Modern biedt 3 formules voor de inrichting van je kantoor. Wat je wensen ook zijn, bij Buro Modern vind je de perfecte oplossing.

TOTAAL(10)

Concept

Design
only

Onze interieurontwerpers creëren een op maat gemaakt design voor jouw kantoor op basis van jouw merkuitstraling en behoeftes.

BuroModern_Stoel
TOTAAL(8)

Totaal

Design &
execution

Eén partner voor jouw complete kantoorinrichting: van design tot volledige uitwerking & plaatsing van het katoormeubilair. Eventueel met aannemers. 

BuroModern_Stoel
TOTAAL(4)

Meubilair

Furniture
only

Werk comfortabel met ergonomisch, kwalitatief kantoormeubilair, inclusief maatwerk in jouw huisstijl, geleverd door Buro Modern.

Kantoormeubilair & inrichting door Buro modern

De volgende klanten kozen met vertrouwen voor Buro Modern voor hun kantoormeubilair, al dan niet op maat, en kantoorinrichtingen.

Our basecamp

In ons hoofdkantoor in Waregem komen de beste ontwerpen boven.

Het is belangrijk om zélf te investeren in een goed kantoor, zodat we die ervaring meenemen in elk ontwerp.

Nieuwsgierig hoe wij elke dag werken?

BURO
MODERN

Foto's kantoormeubilair

Tevreden klanten

"Al onze medewerkers komen met veel plezier naar het nieuwe kantoor en genieten nog extra van hun breaks in de gezelligste eetruimte en coffee corners."
Bruno van Yusen Logistics
"Duidelijke communicatie, het respecteren van de vooropgestelde deadlines en dit gekoppeld aan een vlotte levering en plaatsing zijn voor ons de belangrijkste kenmerken van Buro Modern."
Jonas van Skyline
"Het plaatje van de kantoren is compleet dankzij deze waardevolle samenwerking. Het meubilair past perfect en is volledig afgestemd met de stijl van het kantoor. Een aanrader!"
Katie van Parkwind
Ludwig-Desmet_BM_VDK-6726
Ludwig-Desmet_BM_Agristo-6483
Kantoorinrichting op maat voor BDO / Buro Modern
Ludwig-Desmet_BuroModern_Optimmo-0171

Prijs kantoormeubilair

Bij Buro Modern erkennen we dat elke meubelkeuze uniek is, net als jouw budget. Of je nu kiest voor subtiele verfijning of een luxueuze uitstraling, wij zijn er om je te helpen.

Ons deskundig team biedt op maat gemaakte meubeloplossingen die aansluiten bij elk budget, zonder concessies te doen aan kwaliteit of esthetiek. Wat jouw financiële ruimte ook is, Buro Modern realiseert jouw ideale kantoormeubilair!

Klaar voor een transformatie in je meubilair?

Buro Modern helpt je om je kantoorruimte optimaal in te richten en te benutten. We delen onze kennis, van ontwerp tot uitvoering en invulling.

Merken die we gebruiken bij kantoormeubilair

Kantoormeubilair al dan niet op maat

Als je streeft naar kantoormeubilair dat de essentie en kracht van jouw bedrijf tot uitdrukking brengt, dan is Buro Modern de aangewezen keuze.

Kwalitatief en ergonomisch meubilair draagt bij aan de productiviteit en het welzijn van elk bedrijf. Buro Modern heeft dat diep begrepen. Met onze uitgebreide ervaring en inzicht in hedendaagse kantoorvereisten, zorgen we ervoor dat elk meubelstuk zowel vorm als functie belichaamt.

Ons doel? Dat jouw kantoormeubilair niet alleen een lust voor het oog is. Prioriteit geven aan een samensmelting van design en gebruiksgemak is essentieel. Of het nu gaat om de ergonomische vorm van een stoel, de functionaliteit van een bureau of meubilair dat je merkidentiteit benadrukt; wij regelen het allemaal.

Buro Modern zet echter nog een stap verder. In een wereld waar circulariteit en duurzaamheid de norm zijn, zijn wij toegewijd aan verantwoorde meubeloplossingen. Elk item, elke afwerking en elk materiaal wordt geselecteerd met aandacht voor zijn ecologische voetafdruk.

Waarom nog wachten? Laat Buro Modern je begeleiden naar meubilair dat zowel inspirerend als verantwoord is. Neem vandaag nog contact met ons op om samen jouw ideale kantoormeubelvisie te realiseren. Met Buro Modern kies je voor een voorsprong in de toekomstige werkomgeving.

Scroll to Top

Gezocht: account manager

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.

Zomerverlof: van 22 juli tot 3 augustus genieten wij van de zon, familie & vrienden.