fbpx

Buro Modern

Agristo / Wielsbeke

Sinds 1986 heeft Agristo zich ontwikkeld tot een wereldspeler voor de ontwikkeling en productie van diepgevroren aardappelproducten. Als Belgisch bedrijf met onze hoofdzetel in Harelbeke en meer productie-eenheden in Nazareth, Wielsbeke, Tilburg (Nederland) zijn zij gespecialiseerd in het aanbieden van een zeer breed assortiment frites en afgeleide aardappelproducten, op maat gemaakt voor elke klant.

Wanneer medewerkers zich ‘jeunen’ – West-Vlaams voor zich amuseren en goed voelen – op het werk doet dit ook de organisatie groeien.

De afgelopen jaren is Agristo enorm gegroeid. Ze startten als een klein familiebedrijf en nu, 35 jaar later, zijn er zo’n 1000 Potatoholics die elke dag het beste van zichzelf geven. De troeven? Een familiaal karakter, de drive van de medewerkers én de kansen die geboden worden om elke dag bij te leren.

Agristo is met zijn diepvriesfrieten en aanverwante producten actief in meer dan 120 landen én heeft een jaarlijkse capaciteit van 800.000 ton afgewerkt product.

Buro Modern is dan ook heel erg trots dat zij samen met architectenbureau OYO uit Gent de inrichting van het nieuwe impressionante kantoorgebouw in Wielsbeke hebben mogen verwezenlijken.

Foto’s door Ludwig Desmet

Scroll to Top

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.