fbpx

Buro Modern

Bouwbedrijf VDK / Beveren

Bouwbedrijf VDK is gespecialiseerd in Totaalbouw, Renovatie, Onderhoud & VVE en verbouwingen. Van het op maat maken van trappen tot het renoveren van complete grachtenpanden, geen klus is hun te groot of te klein.

VDK onderscheidt zich op vele fronten: netheid, duidelijke communicatie, professionaliteit en vakkundigheid zijn hun belangrijkste speerpunten. En vooral dát wilde VDK uitstralen met hun eigen nieuwbouwproject.

Zij zijn op 13-05-2013 gestart met een klein bedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een vast team medewerkers. Het bestaande pand was verouderd en te klein geworden. Toen wij in contact kwamen met VDK was er een duidelijk idee hoe hun nieuwe kantoren er moesten uitzien : strak, stijlvol/tijdloos, warm, kwalitatief maar niet luxueus.

Na het zien van enkele sfeerfoto’s voelden we meteen de klik met het project. Onze interieurarchitecte Sofie ging enthousiast aan de slag en maakte er een mooi passend geheel van dat er niet alleen top uitziet, maar ook nog eens goed doordacht en functioneel is.

De decoratieve elementen zoals de groenwand van Cadre Vert is een echte eyecatcher die bijdragen tot de sfeer en beleving maar tegelijkertijd ook een statement.  En natuurlijk mocht een leuke cafetaria en tegelijkertijd multifunctionele zaal niet ontbreken!

De volledige inrichting met los meubilair én alle maatwerk werd door ons verzorgd.

Dit project is een Design& Build project waar wij trots op zijn. En uiteraard onze klant nog meer en terecht! Veel succes en vooral ook veel werkplezier!

Foto’s door Ludwig Desmet

Scroll to Top

Gezocht: account manager

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.

Zomerverlof: van 22 juli tot 3 augustus genieten wij van de zon, familie & vrienden.