fbpx

Buro Modern

Brussels Worldwide Services BV

Brussels Worldwide Services BV in Zaventem is een internationaal netwerk van openbare accountants-, belasting- en advieskantoren die professionele diensten verlenen.

Samen met de bouwfirma Jansen hebben we als één partij gewerkt om alle wensen te vervullen.

Ze hadden duidelijke eisen op gebied van duurzaamheid in het kantoor. Dit zijn enkele belangrijke waarden waar we rekening mee moesten houden:

  1. Natuurlijk licht doet ons beter voelen en verbetert het welzijn.
  2. De overvloed aan planten werkt als een natuurlijke stimulans voor creativiteit en productiviteit en vermindert stress.
  3. Het gebruik van FSC-hout in het hele kantoor is afkomstig uit duurzame bosbouw en zorgt bovendien voor warmte en rust in het hele kantoor.
  4. Een licht, geluiddempend tapijt versterkt de heldere ‘feng shui’ in het kantoor en absorbeert het kantoorlawaai.
  5. De zachte natuurlijke tinten zijn bedoeld om onze medewerkers zich gelukkiger en ontspannen te laten voelen met weinig afleiding.
  6. De elektronisch verstelbare bureaus ondersteunen het welzijn, zodat onze medewerkers gemakkelijk kunnen wisselen tussen gewoon bureauwerk en samenwerking in een staande positie.
  7. De verscheidenheid aan vergaderzalen biedt het personeel de keuze om de juiste omgeving te kiezen voor het juiste type vergadering.
  8. De keuken is ontworpen als een plek van sociale verbinding, rust en het genieten van een persoonlijke tijd met collega’s.
  9. Hoewel de kantoorinrichting het personeel ter plaatse ondersteunt, is het aan het personeel om in nauwe samenwerking met hun manager de beste locatie voor hun werk te kiezen. Telewerken en het optimaliseren van de pendeltijd maken deel uit van onze ‘People, Place and Promise’-benadering.
  10. Wij omarmen het ‘familiegevoel’ op kantoor om individualiteit aan te moedigen en toch deel uit te maken van een groter team.

Heel trots op deze realisatie. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Foto’s door Ludwig Desmet

Scroll to Top

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.