fbpx

Buro Modern

Corilus / Gent

Al 22 jaar is Corilus toonaangevend  in de ontwikkeling en verdeling van medische software voor o.a. labo’s, mutualiteiten, ziekenhuizen, apothekers, artsen, tandartsen, …

Voor één van hun locaties, de Zuiderpoort in Gent, contacteerde Corilus ons in juni 2019. Drie vestigingen zouden naar 1 locatie verhuizen en daarvoor moesten twee volledige verdiepingen een totale metamorfose krijgen: bestaande wanden, vloeren en plafonds werden afgebroken, en onze Concept Studio ging aan de slag met het uitwerken van een volledig vernieuwde inrichting.

We plaatsten nieuwe vloeren, wanden, plafonds en verlichting. Ook het maatwerkmeubilair en de schilderwerken namen we voor onze rekening.

Qua sfeer werd voor een stoere zwart-wit combinatie gekozen, samen met een houtlook vloerbekleding en tapijttegels.
Omdat sport en gezondheid hand in hand gaan, werden sporticonen als thema voor de meeting rooms gekozen. Hier en daar nog een attribuut; deze details maken het af.

De deadline voor deze realisatie was heel strikt, maar dankzij een vlotte interne samenwerking en een goede communicatie met onze partners en onderaannemers, slaagden wij erin een zeer mooi resultaat neer te zetten.

Dit project is een mooi voorbeeld van de combinatie van twee van onze drie pijlers: BM Conceptstudio, BM Totaalinrichting en BM Meubilair.

Bedankt, Corilus, voor de fijne samenwerking!

Scroll to Top

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.