fbpx

Buro Modern

Fideris / Brussel

De coöperatieve Fideris werd in 1926 opgericht op initiatief van de bouwwereld teneinde tegemoet te komen aan de vraag om de afhoudingen op factuur te vervangen door het opstellen van een akte van gemeenschappelijke borgstelling.

Het doel van de vennootschap Fideris bestaat erin om borgstellingen toe te kennen in het kader van:

  • openbare en private werken, wet Breyne;
  • ruwbouw, afwerking speciale, technieken;
  • burgerlijke bouwkunde, wegeniswerken, milieutechnieken;
  • hoofdaannemers, onderaannemers.

De kantoorinfrastructuur van Fideris was op zijn lichtst uitgedrukt dringend toe aan modernisering en vernieuwing. Buro Modern werd, op basis van referenties, aangesproken om een totaalvoorstel uit te werken van interieurconcept tot volledige afwerking en inrichting.

Er werd door onze BM Conceptstudio een inspirerend en aantrekkelijk concept op maat van Fideris ontwikkeld, dat niet alleen een aangename en functionele werkomgeving moest zijn voor de medewerkers, maar tevens een aantrekkingspool voor nieuw jong talent.

Een goede voorbereiding was key om het project te kunnen klaren op korte termijn. Ons netwerk van toegewijde partners werd in stelling gebracht en onder leiding van onze project architect Steven en supervisie van onze interieurarchitecte Sofie, hebben zij alweer het beste van zichzelf gegeven om ervoor te zorgen dat ook deze klant super tevreden is.

Het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf!  Binnen de timing en binnen het budget! Een dikke pluim voor Steven, Sofie, onze eigen logistieke diensten en onze partners! En uiteraard een dikke merci aan Fideris voor het vertrouwen en de meer dan aangename samenwerking.

Uw borg is hun zorg. Uw inrichting is onze zorg!

Scroll to Top

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.