fbpx

Buro Modern

Goddeeris / Roeselare

‘WE ARE INDUSTRIOUS’

Industrious? Dat zijn zij, ten voeten uit! Goddeeris te Roeselare.

Voor wat staat ‘industrious’? Ondernemend, hardwerkend, onvermoeibaar en met heel veel energie. Goddeeris is ontstaan als lokaal familiebedrijf en uitgegroeid tot volwaardige speler én specialist op de markt van Industrial Piping, Sprinklers en HVAC. Zij gaan er voluit voor. Niet enkel voor hun klanten, maar ook voor hun kern, alle medewerkers van Goddeeris.

Stuk voor stuk vakmensen met een doorgedreven kennis, een team met héél veel goesting: Industrious People!

Bij Goddeeris weten ze van aanpakken en wat ze willen. Ze zijn uniek in hun soort. Hun visie en hun aanpak is onderscheidend. En dat willen ze ook laten zien in de architectuur (Arch. Dirk De Meyer), hun magazijninrichting én hun kantoorinrichting! Samen met Jan Goddeeris, zijn zoon Jean-Louis en ontwerper Gerd Couckhuyt van Bhoom ( http://bhoom.be/ ) werkten wij samen aan een innovatief interieurconcept waar flexibiliteit en mobiliteit troef is. Toekomstgericht, origineel, kwalitatief en ergonomisch zijn enkele trefwoorden die het interieurconcept beschrijven. Jan en zoon Jean-Louis zijn begeesterd om dingen anders en beter te doen dan de anderen. Enkel zó kan je het verschil maken!

De architectuur is van de hand van architect Dirk de Meyer en ontving recent Nationale en Internationale erkenning met een ‘speciale vermelding’ Staalbouwwedstrijd 2020 (BeLux) en een ‘2nd prize Industrial Building’ Yuanye Awards (China). Het interieurconcept werd ontworpen door Gerd en weerspiegelt zijn eigenzinnige en unieke stijl.

Wij zijn trots dat wij mochten meehelpen aan deze parel te Roeselare. Wij danken de heer Jan en Jean-Louis Goddeeris voor het vertrouwen en de aangename samenwerking , Gerd Couckhuyt voor de creatieve benadering en mooie challenge, en wensen alle Industrious People van Goddeeris veel succes, genot van hun nieuwe werkomgeving en vooral veel werkvreugde.

Proficiat!

Scroll to Top

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.