fbpx

Buro Modern

Herbavita / Kluisbergen

Herbavita is sinds 1994 een toonaangevend bedrijf op het gebied van voedingssupplementen voor landbouwdieren. Hun jarenlange ervaring stelt hun in staat om hoog kwaliteitsvolle producten te maken aangepast aan de behoeften van vandaag. Dankzij professioneel personeel en een eigen productie-eenheid staan ze garant voor topkwaliteit.

Herbavita verschaft een antwoord op nieuwe uitdagingen in verband met gezondheid, milieu en prestatievermogens, wat de rentabiliteit op een modern landbouwbedrijf ten goede komt. De strengere wetgeving en de hoge eisen die aan kwaliteit worden gesteld hebben zowel de landbouwer als de consument bewust gemaakt van het belang van enerzijds gezonde en natuurlijke producten en anderzijds rendabele en economische verantwoorde kweekmethoden.

Herbavita koos Buro Modern voor het ontwikkelen, realiseren en coördineren van een totaal-interieurconcept. Aansluitend op de moderne architectuur van het gebouw werd een interieur op maat ontwikkeld dat garant staat voor een strakke, functionele en eigentijdse werkomgeving met warme accenten. Een aangename plek om te werken in een ontspannen sfeer. Ook hier werd gekozen voor een duidelijke totaalaanpak waarbij de designstudio van Buro Modern in eerste instantie  zorgde voor een goed doordachte ruimteindeling die rekening houdt met de werkflow en organisatie van het bedrijf. Vervolgens werd een interieurconcept uitgewerkt met een goede balans tussen interactie (teamwerk) en concentratie (individueel werken), formeel en informeel overleg. Er werd gekozen voor degelijk kwalitatief meubilair van merken zoals Sedus (receptiebalie, burelen en ergonomische bureaustoelen) , Hay voor de lounge zetels en barkrukken. De draai- en schuifdeurkastenwanden van Noteborn werden op maat gemaakt. de plafonds zijn een combinatie van Ceilux en Rockfon. Het project tegeltapijt is Pure Air van Modulyss. 

Witte muren, grote glaspartijen,  lichte houtsoorten en zachte pasteltinten zorgen voor een transparante, uitnodigende en rustige werkomgeving.

Veel werkplezier ! 

Scroll to Top

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.