fbpx

Buro Modern

Matexi / Hasselt

Leven we in een wereld om te bouwen of bouwen we aan een wereld om in te leven? Bij Matexi geloven ze dat het anders kan.

“Een woning is veel meer dan vier muren met een dak erboven. Iedereen verdient een veilige, degelijke, aangename plek om te leven.We bloeien open in een buurt waar we met elkaar in verbinding staan. Sociale verbondenheid, buurtgevoel en gemeenschapsleven maken deel uit van een warme thuis. Bij Matexi dragen we hieraan bij.”

Eind vorig jaar werden wij door Matexi gecontacteerd met de vraag of wij hun konden helpen bij het ontwerpen en realiseren van hun nieuwe Gewestelijke Zetel te Limburg in Hasselt. Wij presenteerden onze drie pijlers waarbij wij van ontwerp tot realisatie alles uitvoeren vanaf casco tot volledig operationeel. Tevens diende dit project zich aan als het eerste project in de nieuwe stijl van Matexi, en die als pilot zal dienen voor toekomstige projecten die zich nog aandienen.

Heikel punt was de extreem korte deadline. Wij hebben deze klus geklaard op nog geen 10 weken tijd , inclusief het eindejaarsverlof! Ondanks alle Covid beperkingen zijn wij er in geslaagd om dit huzarenstuk tot een goed einde te brengen en dit binnen de gestelde deadline én budget!

Resultaat: een tevreden klant.

En pas als onze klant tevreden is, zijn ook wij tevreden. Bedankt Matexi voor het vertrouwen en de aangename samenwerking . Wij zien uit naar het volgende project! Proficiat en geniet van jullie nieuwe werkomgeving in de mooie en levendige omgeving van Quartier Bleu te Hasselt. Oh… en by the way … ‘Everybody deserves a great place to work ?‘. Well done!

 

“Everybody deserves a great place to live”

Scroll to Top

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.