fbpx

Buro Modern

Parkwind / Leuven

Parkwind N.V. is een Belgisch bedrijf dat in 2012 werd opgericht vanuit de overtuiging dat windenergie de sleutel is tot een duurzame toekomst. Vandaag is die overtuiging sterker dan ooit, nu we wereldwijd groeien om offshore windenergie voor iedereen beschikbaar en betaalbaar te maken.

Omdat Parkwind zo sterk aan het groeien is, hadden ze nood aan een uitbreiding van hun huidige kantoren. Die zijn gelegen in Leuven.

Wij hebben hen na de volledige renovatie van hun kantoren geholpen met advies op maat en een vlotte plaatsing van het nieuwe meubilair.

Wat hier centraal stond, is ook echt waar zij voor staan: duurzaamheid en kwaliteit. Zo was het erg belangrijk dat de merken een duurzaam aspect hadden en werd er uitsluitend met aardetinten gewerkt.

Ook de ergonomische factor was hier uiterst belangrijk. Zo is er voor elke medewerker een zit-sta werkplek voorzien en werden zowel de bureaustoelen als bezoekersstoelen aan een uitgebreide testronde onderworpen.

We begrepen dus volledig hun noden en stelden de juiste kwaliteitsproducten voor. We namen de volledige uitvoering op ons, van transport, parkeervergunningen tot de verhuisliften.

Het plaatje van de kantoren is compleet dankzij deze waardevolle samenwerking. Het meubilair past perfect en is volledig afgestemd met de stijl van het kantoor.

Bedankt voor de erg fijne samenwerking, Parkwind! Veel succes in jullie nieuwe kantoren!

Foto’s door Ludwig Desmet

Scroll to Top

Gezocht: account manager

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.

Zomerverlof: van 22 juli tot 3 augustus genieten wij van de zon, familie & vrienden.