fbpx

Buro Modern

Spie / Aalter

Vorig jaar werd aan de Groendreef in Aalter de symbolische eerste steen gelegd van een nieuwbouwproject dat werd opgetrokken door Corabo, de projectontwikkelaar van de bouwgroep rond aannemer Vandenbussche. 
Industry Aalter, een afdeling van SPIE Belgium, verhuisde na de oplevering naar deze nieuwbouw.

Het nieuw kantorencomplex aan de Groendreef in Aalter is een ontwerp van Achtergael Architecten. 

Het project is opgebouwd uit vier bouwlagen, waarvan één ondergronds, en wordt voorzien van een gemeenschappelijke inkomhal en trapkern met digitale receptie. Op het gelijkvloers en de eerste verdieping bevinden zich de burelen en vergaderzalen van SPIE Belgium en Qubus NV. Op de tweede verdieping is een skybox voorzien met grote polyvalente zaal, ontspanningsruimte, dakterras en gemeenschappelijke refter met keuken en een boardroom. 

De kantoren bevinden zich op de eerste twee bouwlagen en kijken aan de achterzijde uit op een binnentuin. Ondanks de beperkte oppervlakte vergroot dit groene accent in belangrijke mate het ruimtelijke en kwalitatieve gevoel in de werkruimtes. Het kantoorgebouw is maximaal beglaasd en creëert voor de kantoormedewerkers een comfortabele werkruimte met veel licht en aangenaam zicht. 

Buro Modern is fier om te hebben mogen meewerken aan de inrichting van deze kantoren én op het mooie resultaat!  

Dank aan SPIE voor het vertrouwen en de aangename samenwerking! Veel werkplezier!

Scroll to Top

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.