fbpx

Buro Modern

Xwift / Nazareth

https://youtu.be/LsyZ7uxLXUs

Xwift is een dynamische firma ge-specialiseerd in express transport van goederen in alle maten en gewichten, doorheen Europa en dit 24/24 het ganse jaar door. Zij rijden uit vanaf hun start-plaatsen in Kruisem, Gent, Aalst, Sint-Niklaas en Antwerpen.Stiptheid, flexibiliteit, respect en communicatie zijn enkele van de waarden die zij hoog in het vaandel dragen.

Xwift werd in 2007 opgericht door Pieter Denys met als doel een middelgrote speler te worden in de wereld van het sneltransport. Door de snelle groei, van 5 werknemers in 2007 naar een 180-tal in 2019, werd ook hun bureauteam sterk uitgebreid, dit om een optimale service te kunnen blijven garanderen.

Het bestaande gebouw werd al snel te krap en een nieuwbouw drong zich op.

Vandaag staat hun nieuwe droomkantoor stevig in de schoenen te blinken. Het nieuwe kantoorgebouw draagt op een effectieve manier bij tot een efficientere workflow en een geoptimaliseerde communicatie.

Het is het resultaat van een vlotte samenwerking tussen diverse partijen die de krachten hebben gebundeld om dit mooie project te realiseren binnen een voorafgesproken timing en budget. En het resultaat mag er zijn!  

Het is een voorbeeld van degelijkheid, functionaliteit en tevens een aantrekkelijke werkomgeving voor de vele werknemers die er iedere dag hun schouders mee helpen zetten onder het succes van Xwift. Een visitekaart voor het bedrijf en een werkomgeving die het bedrijf de komende jaren zal ondersteunen in de dagdagelijkse werking en verdere groei.

Buro Modern is dan ook terecht trots op deze realisatie, waarbij wij vertrokken zijn vanuit een casco gebouw, van ontwerp tot volledige afwerking inclusief los meubilair. Een mooi voorbeeld van wat wij als BM vandaag te bieden hebben met onze drie pijlers, nl. :  BM Conceptstudio, BM Totaalinrichting en BM Meubilair.

Wij danken Xwift voor deze mooie opdracht en voor het vertrouwen en wensen hun vele jaren werkvreugde en genot in deze unieke kantoorparel.

Scroll to Top

Gezocht: account manager

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.

Zomerverlof: van 22 juli tot 3 augustus genieten wij van de zon, familie & vrienden.