fbpx

Buro Modern

Yuso en Aqualis / Waregem

Onze klanten, Yuso en Aqualis, bevinden zich beiden op de derde verdieping van hetzelfde gebouw op een prachtige locatie naast het voetbalstadion in Waregem. Het gebouw kenmerkt zich door zijn organische vormen, veel glas en wit beton. Vanop de derde verdieping heb je een panoramisch zicht over de stad. Een mooi staaltje architectuur en volgens ons één van de mooiste kantoorgebouwen in Waregem! 

De bouwheer (Aqualis / Lexam) kocht de volledige verdieping. De helft ervan wordt gebruikt door advocatenkantoor Lexam, en de andere helft wordt verhuurd aan Yuso (hernieuwbare energie). Ondanks de twee verschillende gebruikers, is er toch een eenheid in de inrichting.

Het interieur-ontwerp is van de hand van New Interieur Architecten uit Waregem, waarmee we geregeld samenwerken voor projecten. Wij stonden onder andere in voor zit/sta-werkplekken, ergonomische stoelen, hoge statafels, de inrichting van de vergaderzalen, leveren en plaatsen van een groenwand, … 

Dit project is een voorbeeld van een mooie, klassevolle inrichting, met hoogstaande producten, in een super-mooi staaltje architectuur.

Bedankt voor de fijne samenwerking! 

Scroll to Top

Wil jij ook een kantoor op maat?

Wij helpen je graag!

Laat je gegevens achter en één van onze experts contacteert je vrijblijvend.